Kotona. Lapset nukkuvat. Jälleennäkemisen riemua ei voita mikään. Ei vaikka on poissa vain yhden yön.

Halattiin ja tanssittiin. Olivat poloiset aika väsyneitä. Yksi iltasatu riitti.

Suzanne on ensimmäisellä pidemmällä työmatkalla Prahassa. Hän tulee kotiin vasta sunnuntaina. On ikävä. Kaipuu on pahimmillaan kun ei ole.

Takana on meppikiertuepäivä Helsingissä. Tarjoilimme Kokoomusmeppien kanssa kahvia ja korvapuustia ympäri Helsinkiä. Olin mukana Kampissa ja Itäkeskuksessa. Hyvä meininki.

Juttelin muun muassa Sari Sarkomaan ja Lotta Backlundin kanssa. Heidän kampanjansa tuntuvat etenevän hyvin. Lotalla on muuten loistava vaalipamfletti.

Myös Juha Hakolan tiimissä on menoa. Ei ihme, koska hyvä ystäväni Mika Ronkainen ja Riina Storhammar ovat mukana kampanjassa.

Hyvä palvelu ei muuten ole se ensimmäinen sanapari, joka tulee mieleen Belgiasta. Pikemmin päinvastoin.

Täällä kaikki kestää ja hymy on harvemmin herkässä. Jos esimerkiksi ostat jonkun huonekalun, niin saat aina odottaa sitä vähintään kuusi viikkoa.

Meidän suihku vuotaa. Se pitää kaakeloida uusiksi. Paikallisessa kaupassa kerrottiin taas kuuden viikon toimitusajasta.

Kuusi viikkoa ilman suihkua ei kuullosta hyvältä. Politiikassa on välillä likaista peliä, mutta joku raja sentään…

Sain hyvän neuvon kaveriltani Juhalta ja panin tuumasta toimeen. Kävin Helsingin Kaakelikeskuksessa. Palvelu pelasi erinomaisesti.

Kaakelit tuotiin lentokentälle sopivasti ennen paluulentoa. Eivätkä menneet edes rikki ruumassa. Kyllä suomalainen palvelukulttuuri pelaa.

PS. Synttärionnittelut lapsuuden kaverilleni Antille. Meidän elämänpolkua erottaa vaivaiset kaksi kuukautta. Yhtään synttäriä ei ole jäänyt väliin. Perinteistä pidetään kiinni: soitamme aina heti aamusta kun toinen täyttää vuosia.

PPS. Reuters ja Wall Street Journal näyttävät innostuneen ”vastavuoroisesta tunnustamisesta”. Hienoa. Tavaroiden vapaa liikkuminen on tärkeä juttu.

Comment

required