Kymmenen päivää vaaleihin ja ennakkoäänestys täydessä vauhdissa. Tänään oli aikainen lähtö, klo. 5.45. Nyt istun matkalla kotiin. Pääsen pehkuihin vasta keskiyön jälkeen ja aamulla Vaasan kone lähtee klo. 6.30.

Aamulla olimme Kokoomuksen bussikiertueen kanssa Tampereella. Kurre Westerlund veti hyvän shown, vaikka porukkaa oli aika vähän. Tampereelta suuntasimme Jani Johanssonin, Susanna Ikosen ja Tero Luoman kanssa Ikaalisten kylpylään, jossa luennoin Senerin seminaarissa 250 hengelle.

Myönnän, että tänään kampanjan tekeminen on tuntunut raskaalta. Se johtui varmaan osittain vähäisistä yöunista. Senerin luennolla aiheena oli ”Energialla pärjää EU:ssa”, mutta luennoitsijalta puuttui energia. Onneksi sain nukuttua matkalla Ikaalisista Kankaanpäähän, jossa Raimo Luoma (siis ei demariystäväni Raimo Luoma, vaan Teron isä) järjesti hyvän kahvitilaisuuden.

Kankaanpään jälkeen suuntasimme Poriin, jossa meitä odottikin jo Kokoomuksen bussi. Porukkaa oli paljon. Jouni Lehtimäki oli hoitanut meidän ohjelmamme loistavasti. Porin tiimiläisiä oli paljon: Mikko Pakkasela, Jukka Piisi, Timo-Pekka Huhtanen, Pentti Perttula sekä Pauli ja Anna-Maija Lehtimäki.

Kävelykatutilaisuuden jälkeen tarjosimme kahvit Kristiina Korpisen Royal-kahvilassa. Kävijöitä oli kiitettävästi. Jouni on todellakin tehnyt loistavaa työtä, koska monet tulivat kertomaan, että olivat jo raapustaneet äänestyslippuun numeron 61.

Illan kohokohta oli yhteistilaisuus Viivin kanssa Tampereella. Porukkaa oli paljon. Alussa olin vähän huolestunut, koska paikalle tuli vain nuoria miehiä. Jotenkin tuntui siltä, että he eivät välttämättä tulleet meikäläistä katsomaan. Päivi Laitinen juonsi illan, jonka kruunasi Antti Toivonen erinomaisella stand-up show’lla.

Kaiken kaikkiaan hieno päivä, mutta nyt väsyttää. Tänä yönä saan nukuttua maksimissaan neljä tuntia. Huomenna on pakko saada kunnon yöunet niin, että jaksan painaa loppuun saakka.

Comment

required