Tätä viikonloppua voi kuvata parhaiten kuvailla sanalla veltto. Taisivat viime viikon matkustaminen ja lyhyet yöt viedä kaiken energian. Olin flegmaattinen koko viikonlopun.

Piti ladata pattereita pitkillä yöunilla ja niidenkin lisäksi vielä päiväunilla Oliverin kanssa. Kuorsailimme päiväsaikaan parisen tuntia molempina päivinä.

Nyt tuntuu taas siltä, että olen päässyt elävien kirjoihin. Hyvä niin, koska huomenna aamulla on aikainen herätys. Lennän kello 7.00 konella Lontooseen luennoimaan.

Puuhastelimme viikonloppuna lähinnä keittiössä. Remppa on lähes valmis ja saimme siirrettyä melkein kaikki tavarat uuteen keittiöön. Purimme myös ruokasaliin pystytetyn väliaikaisen keittiön. Tuli kotoinen olo.

Rempathan ovat aina sellaisia, että ne kestävät tuplasti kauemmin kuin alunperin oli tarkoitus. Hinta nousee sen mukana. Onneksi meillä on kuitenkin tällä kertaa mennyt kaikki kutakuinkin hyvin. Ei ole tarvinnut pahemmin jännittää.

Sain viikonlopun aikana mukavasti palautetetta. Yhdessä kiiteltiin kirja-arvosteluja. Pahoittelen, että en ole niitä vähään aikaan kirjoittanut, mutta lupaan pistää lähiaikoina nettiin muutaman kirjavinkin kesän ja alkusyksyn saldosta.

Sain myös mukavasti positiivista palautetta Ajankohtaisesta Kakkosesta. Kiitos niistä. EU:n puolustaminen ei ole juuri nytten trendikästä, joten kaikki tuki otetaan nöyränä vastaan. Jatketaan samaa rataa.

Ensi viikko on melkoisen matkustuspainoitteinen. Lontoon keikan jälkeen vuorossa on Oulu ja sitten Helsinki.

Oulussa meillä on keskiviikkona kokoomusporukan meppikiertue. Jalkaudutaan lukioihin, toreille ja yrityksiin. Erinomainen ohjelma.

Torstaina järjestetään Euroopan parlamentin tiedotustoimiston aamukahvit Helsingissä. Aion käsitellä EU:n vastaanottokykyä.

Julkaisin viime viikolla aiheesta raportin. Se löytyy täältä.

Comment

required