Liityin juuri uuden puolueen jäseneksi: Sauliberaalit ovat vihdoin täällä! Sauliberaaleille vastakkainasettelun aika on ohi. Uusi aika on sauliberaalien Vastakkaintykkäilyn aika. On ihan ok tykätä Ultra Brasta, Paavon mukista ja mukisematta sen toisen Paavon bööstä – ja äänestää Niinistöä. Sau!
Sauliberaalien säännöt on aivan mahtavat:
1. Sauliberaaleihin saavat kuulua kaikki. Myös ne, jotka eivät kuulu Sauliberaaleihin.
2. Sauliberaalit ensisijaisesti tykkäävät.
3. Sauliberaalit eivät nosta puoluetukea, mutta lasillisen silloin tällöin.
4. Sauliberaalit eivät puukota selkään saati muihin ruumiinosiin.
5. Sauliberaalien onnennumero on 6.
6. Sauliberaali on jobi ? vaan ei sen postia.
Sauliberaalin puolueen perustehtävänä on yhdistää Suomi ja suomalaiset suuren suvaitsevaisuuden sateenvarjon alle. Miksi? Koska yksi Suomi pärjää paremmin kuin monta.
Sauliberaalien Suomi on avoin, moniarvoinen ja kansainvälinen Suomi, jossa ihmisillä on mahdollisuuksia kouluttautua, tehdä työtä, yrittää ? ja tykätä jutuista. Sauliberaalien Suomessa ihmiset voivat hoitaa lapsiaan, toteuttaa itseään, sivistyä ja viihtyä. Sauliberaalien Suomessa kaikkia ihmisiä arvostetaan ja hyvinvointi on kaikkien yhteistä arkea ja kaikkien tehtävä. Sauliberaalien Suomella on tiukoissa tilanteissa testattu työtätekevä presidentti, jolla on kokemusta ja kykyä innostaa meidät toteuttamaan tämä Suomi.
Sauliberaalit ovat perustamiskokouksessaan 26.1.2012 asettuneet kannattamaan Sauli Niinistöä vuoden 2012 presidentinvaaleissa.
Lupauduin Sauliberaalien puheenjohtajaksi. Tulethan sinäkin mukaan? Sau!

Comment

required