Terveisä Porvoon saaristosta, Kejvsalösta. Aurinko paistaa. Laineet liplattavat. Aamukahvi kuistilla. Lapset pelaavat mölkkyä. Suomen kesä parhaimmillaan.

Lauantaina pelasimma häägolfia Linna Golfissa. Aivan mahtava kenttä. On se Suomen paras, ei sille mitään voi. Asiaan ei vaikuttanut, että draivi kulki kuin Tiikerillä. Tulos oli silti vain 81.

Vanha maajoukkukaverini Timo Rauhala oli Linna Golfissa vetämässä treenisessiota Mikko Ilosen ja Minea Blomqvistin kanssa. Oli kiva tavata pitkästä aikaa.Golfaamassa Mikko Ilosen, Minea Blomqvistin ja Timo Rauhalan kanssa.

Mikko on hurjassa iskussa. Minealla on ollut vähän vaikeampi kausi, mutta kaikesta huomaa, että comeback ei ole kaukana. Molemmat ovat huipputyyppejä. Uhkuvat positiivista itseluottamusta, juuri sellaista, jota golfissa tarvitaan.

Heitän pöytään veikkauksen: Mikko ja Minea voittavat major-turnauksen kolmen vuoden sisällä.

Lauantai-iltana vietimme Henkan ja Helin häitä Vanajalinnassa. Satuhäät. Pariskunta vihittiin puutarhassa. Bileet pidettiin Linnassa. Lämmin tunnelma. Paljon tuttuja.

Asuntomessujen jälkeen suuntasimme sitten tänne saaristoon. Ahventa, uusia perunoita, valkkaria, hyvää seuraa ja iltasauna. Asiat voisivat olla hullumminkin…

Saaristomaisemaa.

 

Comment

required