Olin eilen sen verran väsynyt, että en saanut illalla blogia aikaiseksi. Pahoittelut.

Oli ehkä jotenkin vaikea kuvailla eilisen fiiliksiä. Suunnaton ilo ja helpotus olivat ehkä päällimmäisenä. Ilo tuloksesta. Ilo kaikkien niiden puolesta, jotka tekivät niin mahtavaa työtä tuloksen eteen. Ilo niiden puolesta, jotka pääsivät läpi.

Helpotus, että vaalivoitto oli niinkin suuri. Tulos (23,4%) on meille historiallinen. Kokoomus on ensimmäistä kertaa EU-vaaleja lukuunottammatta maan suurin puolue. Jyrki Katainen ja Taru Tujunen tekevät aivan fantastista työtä!

Samalla oli heti sellainen fiilis, että nyt jalat tukevasti maahan. Jatketaan hommia nöyrästi. Tulos on loistava, mutta nyt se varsinainen paikallistason työ alkaa.

Mitä sinä olet mieltä? Mikä oli Kokoomuksen vaalivoiton salaisuus?

Paluu arkeen oli nopea. Tänään meillä oli Pohjoismaiden ulkoministereiden kokous ja sen jälkeen Pohjoismaiden neuvoston istunto. Mukava päivä. Ei vähintään siksi, että kävin Norjan ulkoministerin Jonas Gahr Stören kanssa lenkillä. Lenkin jälkeen piti tietenkin käydä Eduskunnan saunassa. Jonas oli tyytyväinen.

Huomenna tapaammekin Jonaksen ja Carl Bildtin kanssa Pietarissa. Sillä meillä on pohjoisen ulottuvuuden kokous. Siitä enemmän huomisen puolella.

Comment

required