Takana aamupäivän mittainen vaaliseminaarini ”Cool Finland”. Erinomaista keskustelua talouden trendeistä ja maailmanpolitiikan tilasta. Äänessä Carl Bildt, Martti Ahtisaari, Jorma Ollila, Sixten Korkman, Björn Wahlroos ja Risto Penttilä.

Yleisössä yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka ovat halunneet lähteä tukijoikseni eduskuntavaaleissa.

Kaikki kampanjan rahakuviot hoidetaan 100%reilusti ja avoimesti uuden vaalirahoituslain mukaan. Seminaarin liput maksoivat 1200 euroa kappale.Tavoitteeni oli kerätä seminaarilla 50 000 euron kampanjabudjetti. Iloisesti yllätyin, kun tilin saldo näytti tänä aamuna 73 406,19 euroa. Mukana on myös pieniä lahjoituksia ihmisiltä eri puolilta Suomea, jotka ovat lahjoittaneet Kokoomuksen lahjoituslippaan kautta (http://www.lahjoituslipas.fi/kokoomusehdokas/alexanderstubb/lahjoita). Mahtava juttu, kiitos niistä kaikista.

Lahjoitukset tulen käyttämään Uudenmaan 27 kunnan kiertämiseen, kampanjatempauksiin, lehti-ilmoituksiin, t-paitoihin ja niin edelleen.

Tarkoitus on tehdä rundi, puhua ihmisten kanssa ja tsempata kentällä myös muita Kokoomuksen ehdokkaita samaan tapaan kuin vuoden 2004 eurovaaleissa.Jos joku tahtoo mukaan tiimiin, se onnistuu tuosta oikealta.

Tältä pohjalta kohti vaaleja! 72 päivää.

Comment

required