Tänään kotisivuja uudistettiin hitusen verran. Tai olisi ehkä parempi sanoa, että niitä vähän puuteroitiin.

Loistokuvaajamme Pekka Mustonen otti parisen viikkoa sitten 394 kuvaa, joista valitsimme avustajieni kanssa 12 uuttaa kuvaa sivustolle. Lisäsimme myös noin 20 uutta fotoa kuvagalleriaan.

Kuvia ei tietenkään julkaistu ilman Suzannen hyväksyntää…Yksi kuva ei läpäissyt sensuuria, joten se siirrettiin kuvagalleriaan. Arvaatko mikä se voisi olla?

Tuossa onkin jo tullut muutama mukavaa kommentti uusista kuvista. Kiitos niistä! On se kumma, että kehuihin ei koskaan väsy…

En oikein tiedä mitä me loppujen lopuksi haluamme kuvilla viestittää. Ehkä, että niitä otettaessa nauroimme usein kippurassa. Narsismi ilman itseironiaa olisikin vähintään huolestuttavaa.

Yhtäkaikki toivottavasti kuvat tuovat taas vähän uutta eloa sivuillemme. Mikael Siirilä teki jälleen loistotyötä. Lähetimme kuvat hänelle eilen ja tänään aamulla ne olivat jo sisällä. On se hurja kaveri.

Mustosen Pekan mielestä kuvat on hyvä vaihtaa kerran vuodessa. Olen samaa mieltä. Eihän sitä vuodessa ainakaan nuoremmaksi muutu…Edelliset taisivat olla sivustolla noin kaksi vuotta. Katsotaan miten kauan näitä jaksaa katsella.

PS. Pahimmat hammaskuvat sensuroitiin…

Comment

required