Pahoittelut, että eilinen blogimerkintä jäi kirjoittamatta. Aika ei yksinkertaisesti riittänyt.

Eilisen äänestykset menivät ihan hyvin. Ville Itälän raportti Euroopan parlamentin budjetista meni kirkkaasti läpi. Kuten myös Brokin ja Baron Crespon raportti perustuslain tulevaisuudesta.

Viime päivät olemme tehneet paljon työtä vastavuoroista tunnustamista käsittelevän raportin tiimoilta. Varsinkin avustajani Tuomas Rautanen on hoitanut hommaa ammattimaisin ottein. Tänään väänsimme raporttia muutaman tunnin verran. Yritämme saada sen valmiiksi ennen Juhannusta.

Urheilijaporukka parlamentissa.

Tänä viikonloppuna meillä on jälleen kerran loistava vierasryhmä. Tällä kertaa porukka kostuu urheilun, ja varsinkin jääkiekon ystävistä.

Ryhmään kuuluvat muun muassa Erkka Westerlund, Sakari Pietilä, Mika Sulin, J-P Vuorinen, Heikki Hietanen, Kimmo Leinonen, Harry Bogomoloff, Arto Järvelä, Tomi Väkelä, Tero Parkkinen ja Pekka Jalonen. Matkassa ovat myös vaalikisan voittajista Jussi Luhtasela ja Emmi Suolammi.

Urheilijaporukka Olli Rehnin vieraana.

Teimme tänään pidemmän kierroksen Euroopan parlamentissa. Sen jälkeen kävimme komissiossa Olli Rehnin vieraana. Hieno päivä.

Avustajani Henrik Ruso hurmasi jälleen kerran koko porukan. Punaisen baskerin taikaa…

Titta Andersson on pitänyt toimistolinnaamme pystyssä koko viikon. Cessilläkin oli erinomainen meno päällä koko viikon. Meppailu on helppoa kun on loistavia avustajia.

Alla vielä viikon ylläri. Ostin tällä viikolla kaksi Jopoa. Yhden Suzannelle ja toisen itselleni. Sain ne mukaan matkaan torstaina.

Kun asuu ulkomailla niin kotimaan retrokama nousee arvoon arvaamattomaan. Arvatkaa kumpi on kumman?

Jopo on rock.

Comment

required