Kaksi päivää vaaleihin. Turnauskestävyys on koetuksella, mutta fiilis on hyvä.

Aamu alkoi Radio Suomi Popin haastattelulla. Mukana oli myös Folke West. Olen kyseisen radioaseman suurkuluttaja. Oli kiva nähdä mistä suomirokkia soitetaan.

Radion jälkeen olin Eurooppalaisen Suomen Nuorten nettiäänestystuloksen julkistamistilaisuudessa. Nesrin Can sai eniten ääniä. Toisena oli Susanna Kentala. Itse olin kolmas.

En kyllä taida olla nuori enää, vaikka kuinka haluaisin. Kun väitän Suzannelle, että olenhan minä ainakin nuorekas, niin hän vain toteaa lakonisesti, että ”Alex, you can always grow old, but never cease to be immature”. Taitaa pitää paikkansa.

Iltapäivällä olin Eurooppalaisen Suomen bussikiertueen mukana Leppävaarassa ja Espoonlahdessa. Vettä tuli kuin aisaa, joten kävimme myös paikallisissa kauppakeskuksissa.

Espoonlahden jälkeen kävin Tapiolan Stockalla kokkaamassa yhdessä Alpo Rusin ja Lasse Lehtisen kanssa. Tällä kertaa tunnelma oli vähän lattea. Ehkä meitä kaikkia jännittää vaalitulos.

Tapiolasta suuntasin Kolmen Sepän Patsaalle, jossa oli Kokoomuksen tilaisuus. Sieltä jatkoimme tiimin kanssa baarikierrokselle. Itse tulin kotiin yhdeksän maissa. Tiimi jatkoi töitä.

Koko päivän aikana meillä oli yli 20 tiimiläistä liikenteessä pääkaupunkiseudulla. Huomenna meillä on liikkeellä koko valtakunnallinen tiimi. Loppurutistus on hurja. Jalat maassa ja positiivisella asenteella loppuun saakka.

Comment

required