Keskustelin äsken suurlähettiläs Tiina Jortikka-Laitisen kanssa Tunisiaan. Tilanne on rauhallinen, mutta vaikea.

Poliittinen umpikuja aukesi Presidentin lähdön myötä. Oppositio ja hallitus ovat sopineet askelmerkeistä. Jatko perustuslain pohjalta.

Suurin pelko kohdistuu tällä hetkellä ryöstelyihin ja vandalismiin. Tunnin päästä alkava ulkonaliikkumiskielto ja pimeys on vaarallisinta aikaa.
Sosiaalinen media (Twitter, Facebook ja blogit) ovat jälleen olleet keskeisessä asemassa muutoksen luomisessa! 
Suuri kiitos Tiinalle ja koko suurlähetystön ja konsulaatin tiimille erinomaisesta toiminnasta. Sain myös viestiä, että matkanjärjestäjät ovat jälleen kerran toimineet tiukassa paikassa erinomaisesti.
Toiset kiitokset tänne kotosuomeen. Juoksin tänään kolmannen 10km Aktia-cup juoksun Hakunilassa. Kulki ihan mukavasti talvisen kauniissa ja kylmässä säässä. Oma kelloni pysähtyi aikaan 39’59.5, eli kirkkaasti alle 40 minuuttia. Siitä tietenkin kiitos valmentajalleni, Timo Vuorimaalle.
Mutta pääkiitokset jälleen niille noin 25 vapaaehtoiselle, jotka pyörittävät perinteikkäistä Aktia-juoksua. Kaikki toimii aivan mahtavasti! Juoksu on kertakaikkisen hyvin järjestetty. Kiitos, että jaksatte!
Kiitos myös Paula Lehtomäelle, joka oli muksuineen kannustamassa 5km kääntöpaikalla. Sain siitä roppakaupalla lisäenergiaa!

Comment

required