Kun on toukokuussa neljä arkipäivää Suomessa, niin on meno kotomaapäivinä sen mukaista. Pahoittelut, etten ehtinyt eilen bloggaamaan.

Eilen asialistalla oli EU-ministerivaliokunta, saamelaisasiat, kansalaisjärjestökuuleminen YK-asioista, Venäjä-foorumin valmistelua, osastopäällikkötapaamisia, videopalaveri meidän Jakartan ja Hanoin suurlähetystöihin, ensi viikon Kaakkois-Aasian matkabriiffi, tilaisuus Kokoomuksen kansanedustajien avustajien kanssa, kuntoilua ja lopuksi vielä presidentin perinteiset diplomaatti-illalliset.

Arabiemiraattien liiton ulkoministeri sheikki Abdullah Zayed Al Nahyan (kuva: Vuokko Ritari) 

Tänään tapasin maailmanpankin johtajan Robert Zoelleckin ja Arabiemiraattien liiton ulkoministeri Abdullah Zayed AlNahyan, alustin Eija-Riitta Korholan tilaisuudessa, pidin kabinettipalaverin, kävin raha-asiainvaliokunnassa ja valtioneuvoston yleisistunnossa, annoin haastattelun Ranskan radioille, palaveerasin perustuslaista, kävin ministeriryhmän kokouksessa, suunnittelin erästä ruotsalaista radio-ohjelmaa ja hyvästelin Japanin suurlähettilään.

Deutsche Welle (saksalainen televisiokanava) on seurannut menemisiäni pari päivää, ensin Brysselissä ja tänään Helsingissä. Heiltä tulee joku pätkä työstäni ensi viikon keskiviikkona. Se liittyy EU-vaaleihin.

Päivän päätteeksi lenkkeilin kotiin. Hyvältä tuntui. Nyt muutama päivä vapaata ennen ensi viikon matkaa ASEM- ja ASEAN-kokouksiin, jotka pidetään Vietnamissa ja Kamputseassa.

Comment

required