20 päivää vaaleihin ja 9 ennakkoäänestykseen. Pitkä päivä takana. Otin aamukoneen Ouluun, jossa meillä oli ensimmäinen ”tohtoritapaaminen”. Lasse Lehtinen, Alpo Rusi ja minä kokkasimme Stockalla. Liisa Jaakonsaari tenttasi. Paikalla oli yli 150 ruoan ja EU:n ystävää. Annoimme myös radiohaastattelun yhdessä. Olli Lämsä oli hoitanut Oulun hienosti.

Lensimme Alpon kanssa Helsinkiin alkuiltapäivästä. Suuntasimme suoraan ProKarelia seminaariin, jossa käsiteltiin totalitarismia. Myös Kimmo Kiljunen oli mukana. Mielenkiintoinen ja aika kiivas tilaisuus kaikin puolin.

Seminaarin jälkeen piipahdin Benin 50-vuotisjuhlissa. Harvoin näkee yhtä paljon ns. tunnettuja ihmisiä yhtä aikaa. Ehdin vaihtaa muutaman sanan tuttujen kanssa.

Benin bileistä riensin Vuosaareen, jossa Irmeli Wallden-Paulig oli järjestänyt hyvän tilaisuuden pääkaupunkiseudun kokoomusnaisille. Olimme Piitun kanssa puhujina. Paikalla oli yli 50 kuulijaa.

Ennen paluuta synttärijuhliin kävin Apu-lehden kansikuvauksissa yhdessä Riittä Väisäsen kanssa. Juhlat olivat vielä täydessä vauhdissa kun lähdin kotiin yhdentoista kieppeillä.

Suzanne, Emilie ja Oliver palasivat tänään Brysseliin. Laskeuduin Oulusta ajoissa, mutta en ihan ehtinyt nähdä heitä lentoasemalla. Brysselin koneen portit olivat juuri sulkeutuneet. Seuraavat kaksi viikkoa yritän pärjätä ilman perhettä. Rankkaa on, mutta kyllä me tämä kestetään.

Kello on jo yli keskiyön. Huomenna jaamme tiimin kanssa esitteitä kolmella metroasemalla. Minun pitäisi olla Rautatieasemalla klo. 8.00. Nyt nukkumaan.

Comment

required