17 päivää vaaleihin ja kuusi ennakkoäänestykseen. Taas hyvä kampanjapäivä takana.

Aamu alkoi Lastensuojeluliiton paneelilla, jossa olivat Laura Finne-Elonen (rkp), Outi Ojala (vas), Hannu Takkula (kesk), Matti Wuori (vihr) ja Vehkaoja (sdp). Meillä oli hyvä keskustelu. Otimme myös yhteen kauppapolitiikassa. Korostin jälleen kerran, että perustuslaillisen sopimuksen 217-artikla ei johda hyvinvointipalveluiden kilpailuttamiseen. Wuori ja Ojala olivat eri mieltä.

Paneelin jälkeen suuntasin Kauppatorille, jossa tarjosimme kahvit ohikulkijoille. Tiimiläisiä oli taas roppakaupalla: Susanna Ikonen, Mika Ronkainen, Henrik Ruso, Nina Weckström, Johannes Toepfer, Elias Toepfer ja Lauri Tierala. Lähes samalla porukalla tarjosimme kahveja Bakersissa.

Kun lähdimme iltapäivällä Kauniaisten markkinoille, myös Henrik Ruso lyöttäytyi joukkoon. Tiimimme teki taas loistavaa työtä. Ilmapalloja ja esitteitä oli joka puolella. Kaiken hässäkän keskellä Mika Ronkainen kävi vielä Vantaalla hakemassa heliumia ja pistämässä uudet tarrat auton kylkeen. Nyt meillä on todellinen ”vaalimobiili”.

Ennen kuin lähdin Vantaan Kokoomuksen perinteiseen kesän avajaisjuhlaan, tarjosin tiimille vielä hampurilaiset. Ehkä ei niin terveellistä, mutta hauskaa sekin.

Henrikki Halme, Hannamari Heinonen, Jussi Saloranta, Sabina von Svetlick ja Sanna Tuhkonen tekivät vielä illalla ja yöllä onnistuneen baarikierroksen.

Comment

required