Eilen olin ihan kunnolla poissa töistä. Suzannilla oli vapaapäivä ja saimme hoidettua ”hallinnollisia” asioita. Yksi morbiideimmistä oli testamentin laatiminen. Sen siitä saa, kun on tarkan juristin kanssa naimisissa. Belgialainen testamentti kirjoitetaan muuten mustekynällä. Aika modernia…

Valtiosihteeri Risto Volanen jatkoi turvallisuuspoliittista keskustelua eilen Helsingin Sanomien vieraskynäpalstalla. Oli pakko lukea ihan kolmeen kertaan, kun en oikein halunnut uskoa silmiäni. Voin vain toivoa, että pääministeri ei ole nähnyt/hyväksynyt tekstiä etukäteen. En malttanut olla vastaamatta.

European Voice kirjoitukseni palveludirektiivistä on herättänyt huomiota Brysselin piireissä. Paljon myönteistä palautetta. Jopa Agence Europe, Brysselin EU-raamattu, siteerasi juttua. Alamme hiljalleen aktivoitua myös kansainvälisessä julkisessa keskustelussa.

Tänään lennän Helsinkiin. Huomenna on meppikiertuepäivä Pirkanmaalla. Käyn mm. Lempäälässä ja Tampereella. Piitu on mukana. Viedään ”ilosanomaa” eteenpäin.

Comment

required