Paluu sorvin ääreen on tosiasia. Jakelimme korkeita vitosia käytävillä.

Aamu alkoi mainioisti, koska Miikka Nieminen (Eija-Riitan avustaja) tuli heti pääovella vastaan. Siitä se lähti.

Oli kiva nähdä Henrikiä, Tuomasta ja Tittaa toimistolla. Kesätarinoita riitti. Fiilis oli juuri sellainen kuin piti. Kaikki innolla liikkeellä.

Onko mun ihan pakko mennä tonne? Hei come on…

Ihan perinteisestä pehmeälaskusta ei kuitenkaan ollut kyse. Kirjoitin kolumnin lobbaamisesta European Voice-lehteen. Onneksi Henrik oli tehnyt hyvää pohjatyötä.

Salikäynnin jälkeen kävimme sitten läpi ryhmäviikon kalenteria ja ensi viikon täysistuntoa Strasbourgissa. Hyvältä näyttää. Paljon mielenkiintoisia aiheita pöydällä.

Kesän mittaan oli kertynyt lähes 100 kalenteripyyntöä. Kävimme niitä läpi Titan kanssa. Kaikki lähtee liikkeelle hyvästä suunnittelusta.

Vietimme myös tunnin kotisivujen uusien valokuvien kimpussa. Nykyiset kuvat ovat olleet sivustolla lähes kaksi vuotta. On aika pistää ne kiertoon.

Kävin juuri ennen maratonia valokuvausässä Pekka Mustosen studiolla Kaapelitehtaalla. Otimme yhteensä 394 valokuvaa. Niistä rankkasimme tänään uutta kuvaa kotisivuille.

Vaihdamme kuvat vielä tällä viikolla. Vastaanotto jännittää jo nyt. Paria (tai no ehkä kolmea tai neljää…) kuvaa lukuunottamatta olemme tällä kertaa ehkä huikan konservatiivisemmalla linjalla kuin viimeksi…

Huomenna on sitten jo ensimmäisten kokousten vuoro.

Comment

required