Sunnuntaina Hesari julkaisi jutun siitä elokuisesta toimeksiannosta, jossa pyysin suurlähettiläitämme analysoimaan maailmanpolitiikan muutoksia 080808 jälkeen. Olen lukenut kaikki ne tekstit, jotka olen tähän mennessä saanut. Joukossa on helmiä ja monia niistä lainattiinkin Hesarin jutussa.

Kuulisin mielelläni arvon blogikommentaattoreiden näkemyksiä Hesarin yhteenvedosta ja siinä esitetyistä teksteistä. Itse jutusta löytyy lyhyt intro Hesarin nettisivuilta, koko juttu on netissä tarjolla lehden tilaajille.

Asiasta kolmanteen. Suurlähettiläs Jari Vilén tekee loistavaa työtä Budapestissä. Hän on yksi aktiivisimmista suurlähettiläistämme. Siitä esimerkkinä, että Unkarin ulkoministeri tulee huomenna Suomeen vierailulle.

Luovuudestakaan ei ole puutetta. Viikonloppuna juostiin Budapestin maraton. Jari oli kutsunut joukon suomalaisia vaikuttajia juoksemaan. Erkki Liikanen, valtiosihteeri Mikko Alkio, alivaltiosihteeri Juhani Turunen, Oulun yliopiston rehtori Lauri Lajunen, kansanedustaja Harri Jaskari ja neuvonantaja Jouni Backman olivat juoksijoiden joukossa. Hienoa! Lisää tällaista.

Comment

required