%video%

Matkafiiliksiä.

Kaikkea sitä tässä ammatissa tulee koettua. Tänään isännöin cocktail tilaisuutta, jossa tarjoiltiin suomalaista jouluruokaa ja juomaa.

Tilaisuuden sponsoroi MTK ja elintarviketeollisuusliitto. Oli aikamoinen yleisömenestys. Laskettiin, että noin 500 henkeä kävi maistelemassa suomalaisia jouluherkkuja.

Marimekko-pöytäliinalla tarjoiltiin kinkkua, leipäjuustoa, lakkahilloa, joulutorttuja sekä karjalanpiirakoita. Vodkastakaan ei ollut puutetta. Ranskalainen joulukuusi meni täydestä suomalaisena.

Taisimme kuitenkin aliarvioida suomalaisen tarjoilun suosion, koska kaikki loppui kesken. Onneksi porukat vaikuttivat tyytyväiseltä. Vain yksi marmattaja joukosta löytyi, ja hän oli tietenkin suomalainen.

Kokkarit pidettiin kukkamattokahvilassa. Marimekon pöytäliina oli huomattavasti mattoa tyylikkäämpi.

Viikko ei tietenkään ole pelkkää kokkaria. Parhaillaan salissa käydään tiukka keskustelu kemikaaliasetuksesta. Palaan siihen lopputuloksen ratkettua.

Omalta osaltani mielenkiintoisimpia aiheita ovat Suomen puheenjohtajuuskauden kruunaava Eurooppa-neuvoston kokous ja raporttini EU:n integraatiokyvystä. Molemmista puhutaan täysistunnossa keskiviikkona.

Viikon muita aiheta ovat vuoden 2007 budjetti, pohjavesidirektiivi, tv-direktiivi ja eurooppalainen ajokortti. Näistä enemmän viikon aikana.

 

Comment

required