Päivä oli jälleen täynnä Strasbourgia. Aamulla olin Center for Parliamentary Reformin järjestämässä Oneseat.eu-kampanjan julkistamistilaisuudessa. Kampanjan tavoitteena on kerätä yli miljoona allekirjoittajaa Euroopan parlamentin yhden istuntopaikan puolesta.  


Oneseat.eu- kampanjan lanseeuraus: Vasemmalta Chris Heaton-Harris, Piia-Noora Kauppi, Alexander Alvaro, Cecilia Malmström ja Anders Ekberg.

Kampanja toimii osoitteessa www.oneseat.eu. Sivuilta löytyy myös faktapaketti Strasbourgissa kulkemisen kustannuksista. Toivon, että mahdollisimman moni tämänkin blogin lukijoista käy allekirjoittamassa vetoomuksen. Myös kavereille saa vinkata.


Kampanjan pressitilaisuudessa.

Päätimme suomalaismeppien kanssa laatia yhteisen lehdistötiedotteen kampanjan puolesta. Enemmistö suomalaismepeistä lähti mukaan. Mukana olivat Satu Hassi, Piia-Noora Kauppi, Eija-Riitta Korhola, Henrik Lax, Lasse Lehtinen, Riitta Myller, Reino Paasilinna ja allekirjoittanut. Oli myös niitä suomalaismeppejä, jotka ovat samoilla linjoilla, mutta eivät syystä tai toisesta voineet olla mukana vetoomuksessa. Olen varma, että kaikki suomalaiset mepit vastustavat rekkarallia.

Haastoimme suomalaiset mukaan Strasbourg-talkoisiin. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni suomalainen allekirjoittamaan vetoomuksen. Jännä seurata, koska miljoona täyttyy.


CNN Worldin Report-haastattelu.

Olin myös CNN World Reportin haastattelussa. Asia koski Euroopan tulevaisuutta. Ohjelma tulee ulos viikon päästä lauantaina.

Comment

required