Terveisiä Lehtisaaren illasta. Tulin tänään Helsinkiin poikkeuksellisesti jo iltapäivällä. Kävin nimittäin ystäväni Kaisa Leikolan ja hänen siskonsa, Anu Syrmän SIS. Deli + Café avajaisissa.

Kaisa ja Anu ottivat rohkean loikan MTV3:n ja Coca-Colan hommista ja ryhtyivät yrittäjiksi. Onnittelut molemmille! Mielestäni aivan loistava homma. Lisää vaan tällaista.

SIS. Deli + Café on uudenlainen kahvi- ja ruokapaikka, tai itse asiassa niitä on kolme: Lapinlahdenkadulla, Korkevuorenkadulla ja pian myös Kalevankadulla. Ruoka on hyvää ja terveellistä. Sitä voi nauttia paikanpäällä tai ottaa mukaan.

Sisustus on myös freesiä. Koko hommasta uhkuu tekemisen meininki. Itse aion ainakin käydä heillä murkinoimassa ja kahvittelemassa aina kun kerkeän.

Tätä deli-kahvila genreä löytyy nykyään monesta metropolista. Hyvä, että se on nyt myös tullut stadiin. Brysselissä on esimerkiksi Exki-niminen ketju, jolla on vastaava konsepti.

Avajaisten jälkeen menin katsomaan IFK:n ja Ässien välistä peliä. Oli kiva käydä liigamatsissa pitkästä aikaa. Taisi olla vasta toinen tällä kaudella. Helsingin jäähällissa on aina hyvä fiilis.

Huomisesta tulee perinteisen kiireinen meppikiertuepäivä, joka alkaa Mäkelänrinteen altaassa kello 6.15. Nyt katsomaan demareiden puheenjohtajaehdokkaiden A-talk keskustelua.

Comment

required