Nyt on kampanjat kampanjoitu. Ei voi muuta kuin odottaa. Jännittää. Jännittää todella paljon.

Tänään kiersin koko päivän Elina Karjalaisen kanssa. Elina on kokoomusmeppien uusi yhteinen kotimaan avustaja. Aivan mahtava tyyppi. Osaava, nopea, huumorintajuinen ja tehokas. Meillä oli todella hauska päivä.

Aloitimme Porvoon kauppakeskuksesta, jossa jaoimme esitteitä suomeksi ja ”på svenska”. Sen jälkeen siirryimme Myyrmanniin. Jakotahti jatkui. Paljon porukkaa. Esitteitä meni sisätiloissa, makkaroita ulkona.


Cafe Niinistö on Suomen suosituin kahvilaketju.

Myyrmannin jälkeen vuorossa oli Vuosaaren kauppakeskus. Siellä oli vähän vähemmän porukkaa. Pääasia, että käytiin. Vuosaaresta otimme loppukirin kolmen sepän patsaalle. Hyvin meni. Sain luvan lopettaa kampanjoinnin kello 17.09. Sen jälkeen menin kavereiden kanssa ulos syömään.

Tunnelma on tällä hetkellä jännittynyt. Veikkaan, että niin se on vähän kaikilla.

Päivän mittaan juttelin myös Halosen porukoiden kanssa. Sielläkin jännitettiin. Kaikki veikkailivat 52. ja 48. prosentin väliin, puolin ja toisin. Odotettavissa on todellinen trilleri.

Kokonaisuudessaan kampanjat ovat olleet tyylikkäitä. Loanheittoa ei ole pahemmin nähty. Muutama ylilyönti on tullut, mutta ei mitään dramaattista. Hyvä niin. Elämää on myös vaalien jälkeen.

Comment

required