Tällä viikolla pidin sadannen puheenvuoroni täysistunnossa. En tiedä miten paljon niillä on maailmaa mullistettu, mutta on niitä ollut hauska pitää.

Tällä viikolla aloitettiin myös uusi niin kutsuttu catch the eye -menettely, joka mahdollistaa huomattavasti vilkkaamman keskustelun. Ensin käydään peruskeskustelu, johon ryhmät ovat nimittäneet omat puhujansa. Sen jälkeen käydään vielä spontaani kymmenen minuutin keskustelutuokio, jolloin voidaan reagoida esitettyihin puheenvuoroihin. Kävin itse väittelyn parin brittimepin kanssa Europolin vallasta ja vastuusta.

Huomenna on meppikiertueen vuoro. Kierrän lähinnä pääkaupunkiseutua. Ensin kaksi lukiota: Kyrkslätts gymnasium ja Mattlidens gymnasium. Sen jälkeen kaksi yleisötilaisuutta: ensimmäinen klo 12-13.30 Kampin keskuksessa Johtocaféssa ja toinen klo 14-15.30 Café Fasterissa Itäkeskuksessa. Tervetuloa juttelemaan!

PS. Kävin muuten kolme kertaa sushilla. Piitu samoin. Eija-Riitta sushitteli vain kaksi kertaa. Ja Ville kerran. Aika raaka meininki…

Comment

required