Kävin tänään Forssassa puhumassa Sanni Grahn-Laasosen vaalitilaisuudessa. 


Sanni on ehdolla Hämeen vaalipiiristä ja kyseessä oli hänen varainkeruuseminaarinsa. Poikkesin myös Café Sannissa. Törkeen makee vaalikahvila. Kannattaa käydä! Oli vielä hyviä pulliakin! Älkää kertoko kenellekään, mutta söin yhden…

Olen tuntenut Sannin vuodesta 2004, jolloin hän oli mukana eurovaalikampanjassani. Kiinnitin jo tuolloin huomiota kivaan ja fiksuun tiimiläiseen. Järjestettiin tuolloin muun muassa hieno vaalitilaisuus Forssassa. Paikallinen Kokoomus, Sanni ja Petri tekivät loistavaa työtä.

Viimeiset puolitoista vuotta Sanni on ollut lehdistöavustajani, eli oikea käteni. En muista tältä istumalta yhtään työhön liittyvää asiaa, jota en olisi sparranut Sannin kanssa etukäteen. Hän on ollut minulle kaikki kaikessa – henkilö jonka kanssa voi keskustella kaikesta. 

Sanni on minulle neuvonantaja, avustaja, sparraaja ja ennenkaikkea hyvä ystävä. On ollut etuoikeus saada tehdä hänen kanssaan töitä. Sanni nyt vaan on yksinkertaisesti aivan loistava tyyppi!

Viimeisen vuoden aikana Sanni viimeisteli gradunsa, valmistui maisteriksi, valmisteli oman eduskuntavaalikampanjansa, oli mukana Kokoomuksen viestintätiimissä ja toimi lehdistöavustajanani 24h/24h. Tämän lisäksi hänellä on aina aikaa kaikille, perheelle ja kavereille. 

Seuraavat kuusi viikkoa Sanni keskittyy täysillä omaan kampanjaansa. Hienoa! Uskon Sannin läpimenomahdollisuuksiin. Suomen eduskunta tarvitsee hänen kaltaisia ihmisiä. Lykkyä pyttyyn Sanni! Hoida homma himaan!


Comment

required