Hyvä Suomi-päivä. Aamulla kävin Kokoomuksen suuren- ja ulkoasiainvaliokunnan valmistelukokouksessa. Jari Vilen johti puhetta. Kävimme läpi ajankohtaisia EU-asioita.

Kokouksen jälkeen lähdimme Juho Romakkaniemen kanssa ajamaan kohti Kouvolaa. Jossain vaiheessa ajoimme väärin. Huomasimme sen 40 km ennen Kotkaa. Myöhästyin Nuorkauppakamarin lounastilaisuudesta 20 minuuttia. Onneksi ohjelmaa rustattiin vähän uusiksi. Luennoin noin 100 vieraalle EU:n tulevaisuuden näkymistä.

Lounastilaisuuden jälkeen kävin paikallisessa kauppakeskuksessa keskustelemassa EU-asioista. Väkeä oli mukavasti ja tunnelma oli leppoisa. Hyvien EU-kysymysten sarja jatkuu. Toivottavasti vastaukset kelpasivat.

Helsinkiin palattuani tapasin Jyrki Kataisen. Kävimme läpi ulkopoliittista keskustelua ja kerroin viikon tapahtumista parlamentissa. Juttelimme myös muista ajankohtaisista asioista.

Illalla olin Ruben Stillerin vieraana Ruben&Joonas showssa. Hauska kokemus. Mielestäni Ruben on briljantti toimittaja. Hän osaa harvinaisella tavalla yhdistää asiaa, huumoria ja sarkasmia. Sitä taitoa ei monella ole. Ohjelman jälkeen kävimme Rubenin ja ohjelman tuottajan Roope Lehtisen kanssa kaljalla. Kaikin puolin mukava ilta.

Comment

required