Koneessa Suzannen kanssa matkalla Brysselistä Lontooseen. Sieltä jatkamme rapakon yli Bostoniin ja vielä autolla paikkaan nimeltä Westerly, Rhode Island. Perillä pitäisi olla paikallista aikaa noin kymmeneltä illalla. Voi olla, että väsyttää.

Vähän ontto olo. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme kahdestaan poissa kotoa. Pitäisi kai iloita, kun edessä on romanttinen viikonloppu, mutta juuri nyt tulee ajateltua vain lapsia. No, kyllä he varmaan pärjäävät. Isoisä John ja au pairimme Emmi hoitavat homman.

Olemme menossa ystäväni Sebastianin häihin. Hän on syntyjään eteläafrikkalainen ja olimme parasta pataa yliopistoaikoina Etelä-Carolinassa.

Seb on mahtava tyyppi. Jokaisen anopin unelmavävy. Varmaan yksi harvoista, joka voi ylpeillä tuplatutkinnolla: filosofia ja laskentaoppi! Myöhemmin hän väitteli filosofian tohtoriksi Vanderbuiltin yliopistosta. Nyttemmin Seb on pankkialalla.

Reissu on nelipäiväinen. Tulemme takaisin maanantaiaamuksi. Luvassa on varmaan ihan kiva viikonloppu koti-ikävästä huolimatta. Häihin on tulossa muutama vanha opiskelukaveri.

Comment

required