Viikko vaaleihin. Ennakkoäänestystä kaksi päivää jäljellä. Matkalla kotiin puoluekokouksesta. Tunnelma on hyvä. Puoluekokous oli erinomainen kokemus. Mielestäni näitä kokouksia pitäisi olla kerran vuodessa ja niistä pitäisi rakentaa kunnon show.

Sain nukuttua yhdeksän tuntia ja kävin jälleen aamulenkillä. Nyt akut on jälleen ladattu.

Aamulla esiteltiin Kokoomuksen EU-vaaliehdokkaat. Minulta kysyttiin mielipidettä nykyhallituksen EU-politiikasta. Annoin suoran vastauksen toteamalla, että olemme marginalisoituneet.

Esittelyn jälkeen juttelin vielä ihmisten kanssa. Lauri Tierala koordinoi tiimin tehtäviä. Meidän ”ständillä” oli jatkuvasti kaksi ihmistä jakamassa esitteitä.

Aktiivista apua antoivat Riikka Koivisto, Reetta Marttinen, Jaakko Karankoski, Jukka Helttula, Tero Luoma, Marja Koskela, Marianne Luojola, Teppo Laurila, Katja Sankalahti, Maarit Sarlomo-Rikala, Markus Söderlund, Heini Tiihonen, Reeta Hirvonen, Ari Lanamäki ja Susanna Ikonen.

Heli Lehtonen ja Jani Johansson toivat kaikki tavarat autolla. Olivat lähteneet lauantaiaamuna klo. 5.00 ajamaan Helsingistä Seinäjoelle.

Nyt odotan innolla Suzannen, Emilien ja Oliverin konetta Brysselistä. Maailmassa ei ole parempaa tunnetta kuin lasten ja oman kullan jälleennäkeminen kahden viikon poissaolon jälkeen.

Vielä viikko puristusta.

Comment

required