Lontoon ruuhka ei ole ihan verrattavissa Moskovan ruuhkiin. Matkamme lentokentältä keskustaan kesti syysmyräkässä vain tunnin. Aamu alkoi siten ohjelmaa kiinni kuroen.

Tapasin ensin joukon maineikkaita Financial Timesin toimittajia. Haastattelu kattoi ajankohtaiskysymyksiä laidasta toiseen. Sieltä jatkoin vanhaan opinahjooni LSE:lle, London School of Economicsiin. Tapasin suomalaisopiskelijoita ja puhuin arvokkaasta ulkopolitiikasta. Puhe löytyy tästä.

Mitä arvon blogikommentaattorit olette mieltä?

Puhe LSE:ssä, London School of Economicsissa. (Kuvat: Tiina Heinilä)

Tapaaminen LSE:n suomalaisopiskelijoiden kanssa.

LSE:stä siirryin Britannian ulkoministeriöön. Tapasimme triona kollegojeni Williamin Haguen ja Carl Bildtin kanssa. Toimii tämä näinkin! Käsittelyssä ajankohtaiset työpöydillämme olevat haasteet.

William oli iloinen lahjastani. Annoin hänelle ja hänen vaimolleen Ffionnille Karhun murtsikkasukset nimikirjaimineen ja Yorkshire- ja Wales-vaakunoineen. Haguet ovat nimittäin innokkaita murtomaahiihtäjiä.

Parhaillaan osallistun Daimler-foorumiin. Pohdimme Afganistanin tilannetta. Täältä jatkan vielä pienimuotoisille illallisille. Keskustelu ei valitettavasti voi venyä, sillä aamulla on taas aikainen herätys.

Comment

required