Vietimme viikonlopun toisen puoliskon Tampereella. Eilen osallistuin viimeiseen Kokoomuksen vaalitilaisuuteen. Illalla kävimme perheen ja parin kaverin kanssa Näsinneulassa syömässä. Taivaallinen ruoka!

Tänään osallistuin Pirkan 217 km pyöräilyyn. Elämäni pisin ja hienoin pyöräily. Vedin koko lenkiin keltapaitaisten Kanuunojen porukassa. Timo Lampila Kanuunoista otti yhteyttä ennen pyöräilyä ja kysyi jahka haluaisin olla mukana heidän ryhmäajossa. Tottahan toki menin.

Kanuunojen porukka Tampereella (kuva: Satu Uskali)

Ajoin Esa Salosen kipparoimassa porukassa, jossa matkamme taittui ajassa 6 tuntia ja 2 minuuttia. Siihen päälle kaksi 4 minuutin tankkaustaukoa. Keskinopeutemme oli noin 35 km/h.

En ollut aiemmin ajanut porukassa. Ja sehän oli kuin eri laji. Poljimme telaketjumuodostelmassa, jossa oikealta ajettiin hiukkasen lujempaa vetovastuuseen ja sitten poistuttiin takavasemmalle odottamaan seuraavaa vetovastuuta. Toimi kuin rasvattu.

Pyöräilyn jälkeen menin Särkänniemeen muiden joukkoon. Hieno huvipuisto.

Nyt istun autossa matkalla kotiin. Ehdin sopivasti äänestämään ennen Ylen ja Kokoomuksen vaalivalvojaisia. Tiedän ketä äänestän. Jännittää taas niin vietävästi. Mitenköhän meidän käy? Fiilis on kyllä ihan hyvä, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Toivottavasti äänestysprosentti nousee edellisistä EU-vaaleista. Ennakkoääniä annettiin enemmän kuin viimeksi, mutta se ei vielä takaa mitään.

Huomenna analyysi vaalituloksesta. Mukavaa vaali-iltaa kaikille.

Comment

required