Tänään oli aika erilainen meppipäivä. Lensin aamulla Kööpenhaminan kautta Helsinkiin.

Ensin osallistuin Helsingin Sanomien NYT-liitteen kuvauksiin. Kyseessä on hauska juttusarja, joka julkaistaneen muutaman viikon kuluttua. Siitä enemmän myöhemmin.

Päivän pääjuttu oli Kauppalehti Option perinteinen gaalailta. Olin yksi mannekiineista. Tuntui vähän ihmeelliseltä esiintyä ilman tarvetta öristä. Piti vain tallustella cat-walkilla ja väläytellä hampaita.

Se oli oikeastaan ihan hauskaa. Backstagella tuli tavattua mielenkiintoisia ihmisiä. Juttelin mm. Markus Pöyhösen, Jarkko Niemisen, Anu Niemisen, Sophia Janssonin, Susanna Huovisen, Pekka Karhuvaaran ja Juho Lipsasen kanssa. Tapasin myös Apocalyptican jäseniä.

Olin lavalla neljä kertaa. Pari kertaa perinteisissä puvuissa, kerran smokissa ja kerran paksussa poplarissa. Minulle oli määrätty valkoinen smokkitakki ja mustat housut. Olo oli kuin Silja Serenaden pianobaarin pianistilla. Vain hiusrasva puuttui…

Poplari oli tyylikäs, mutta se piti pukeä päälle nykymuodin mukaisesti, eli takki kiinni, kaulukset ylös ja normaali housuvyö lantion ympärille. Trendikkyydestä en tiedä, mutta omasta mielestäni olin kyllä pikemminkin jonkun saksalaisen sotilaan näköinen…

Ehdin illaksi kotiin katsomaan Ruben Stillerin uutta showta. Se oli mielestäni hyvä. Rubenia parhaimmillaan: huumoria, sarkasmia ja asiaa.

Huomenna on edessä tiukka päivä. Aikainen aamulento ja Itämeri-raporin esittely ulkoasiainvaliokunnassa.

PS. Pahoittelen, että sain merkinnän sisään vasta aamulla. Oli vähän teknisiä ongelmia.

Comment

required