16 päivää vaaleihin ja viisi ennakkoäänestykseen. Tänään oli toistaiseksi kampanjan pisin päivä.

Lähdin kotoa 05:45 ja tulin takaisin klo 01:00. Vuorossa oli Pirkanmaan valtaus. Hain Tero Luoman, Heli Lehtosen ja Linan rautatieasemalta. Saavuimme Toijalaan klo 8. Jaoimme esitteitä ja suklaata. Sama tahti jatkui neljässä muussakin paikassa – Valkeakoskella, Lempäälässä ja Tampereella Hervannassa, sekä Tammelantorilla.

Kale Kummola, Tero Luoma, Juha Kostiainen, Harri Airaksinen ja Heli Lehtonen olivat järjestäneet erinomaisen lounaan Tampereella. Pidin lounaspuheen. Kuulijoina oli yli 30 tamperelaista vaikuttajaa. Puhuimme mm. EU:n laajentumisesta ja perustuslaista, kilpailukyvystä, unionin tulevasta budjetista, sekä puolustuksesta.

Illalla meillä oli tohtoripaneeli Ziperiassa Alpo Rusin ja Lasse Lehtisen kanssa. Paneelin jälkeen menimme Teron, Lassen ja hänen vaalipäällikkönsä Mia-Petra Kumpulan kanssa katsomaan Suomi-Ruotsi jalkapallomaaottelun toisen puoliajan.

Päivä oli muuten hieno, paitsi että Suomi hävisi.

Ottelun jälkeen piipahdimme vielä sponsoreiden järjestämässä vip-tilaisuudessa Erkki Alajan kanssa. Olisin mielelläni tavannut myös Mikael Forssellin pitkästä aikaa, mutta ikävä kyllä väsy painoi päälle sen verran että lähdimme Helsinkiin päin ennen kuin pelaajat saapuivat tilaisuuteen.

Huomenna on onneksi vähän rauhallisempi päivä. Kirsi on kaikessa ystävällisyydessään antanut minulle vapaan iltapäivän. Ohjelmassa ei ole mitään klo 15-18.

Comment

required