Kotimaanavustajani, monilahjakkuus Kai Mykkänen siirtyy Sammon palvelukseen huhtikuun alusta. Onnittelut Kaille! Hieno homma.

Sammon tavoitteena on käynnistää pankkipalveluiden tarjoaminen Venäjällä vielä tämän vuoden aikana. Kai lähtee koordinoimaan projektia. Venäjää puhuvalla vastavalmistuneella taloustieteilijällä on aina kysyntää.

Olen vahvasti sitä mieltä, että meppiavustaja on ponnahduslauta eteenpäin. Se on nuoren ja nälkäisen hommaa. Opitaan EU-kuviot ja siirrytään uralla eteenpäin.

Kai ehti olla remmissä kaksi vuotta. Kampanjan aikana hän rakensi yhdessä Lauri Tieralan ja Juho Romakkaniemen kanssa koko maan kattavan tiimiverkon aluevastaavineen.

Avustajana hän hääräsi mm. ympäristö-, energia- ja sisämarkkinakysymysten parissa. Hän piti minua ajan tasalla kotimaan asioista, auttoi meppikiertueen kanssa ja tuli monelle vierailijaryhmälle tutuksi säntillisenä matkanjohtajana.

Kai on juuri sellainen tyyppi, joka menee vielä pitkälle: fiksu, utelias, kielitaitoinen, hauska ja lämmin energiapakkaus. Kerta kaikkiaan mahtava tyyppi.

Kokoomus menettää valovoimaisen eduskuntaehdokkaan (toistaiseksi…) ja minä menetän loistavan avustajan. Nyt saa kyllä Nalle Wahlroos olla tyytyväinen… Ja kyllähän me muutkin ollaan, ainakin Kain puolesta.

Comment

required