New York City on tunnetusti yksi maailman tärkeimmistä kaupungeista mm. rahoituksen, muodin ja viestinnän aloilla. Nyt kaupungista on kehittymässä ennennäkemättömän vilkas erityisesti mobiilialan startup -keskus ja samalla jo kilpailija Piilaaksolle.
Teimme kahden päivän tehoiskun New Yorkiin yhdessä 25 suomalaisen startup -yrityksen kanssa. Lista löytyy täältä. Tavoitteena tavata potentiaalisia rahoittajia, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä kuulla vinkkejä. Porukkamme on aivan hurja. Nuoria kavereita, joilla on maailmanluokan tuotteita. Kiinnostusta riitti. Ei voi kuin olla ylpeä. Suomesta on tullut pohjoisen Euroopan startup -keskus. 
Tapasimme yhdessä myös mediaa; Wall Street Journalin, Bloombergin ja CNN:n. Suomi kiinnosti kahdesta syystä: toinen on roolimme euroalueen velkakriisin ratkaisussa AAA-luokiteltuna maana ja toinen tuore kasvuyritysbuumi. Hyvä näin!
Kirsikka kakun päällä oli NASDAQ:n pörssipäivän avaaminen. Hieno kokemus! Vähän pelottavaa nähdä omat hampaat jättikokoisina Times Squaren ruuduilla…
Viimeiseksi kävin puhumassa ranskankielisen maailman YK-lähettiläille EU:n tilanteesta. Hyvä keskustelu ja hyödyllinen myös turvaneuvostokampanjamme kannalta.
Seuraavaksi vuorossa Kalifornia ja Piilaakso.
Tässä linkki NASDAQ-vierailun mediamateriaaliin ja YouTube -videoon.

Comment

required