Muuttokuorma lähti Brysselistä perjantaina. Sitä on tapana unohtaa miten rankkaa muuttaminen onkaan. Rojua on aina liikaa. Ei muutakuin kierrätykseen.

Viikonloppu meni mukavasti. Asustimme ystäviemme Jan ja Iiris Storen luona. Hauskaa oli, kuten aina. Janne on vanha tuttu jo vuosien takaa. Hän oli meidän EU-edustuston kakkosena kun muutimme Brysseliin vuonna 1999. Nyttemmin hän on meidän EU-suurlähettiläs, eli koko EU-politiikkamme kulmakivi.

Viikonloppuna hyvästelimme kavereita. Toistaalta eihän ne kaverit minnekään katoa. Brysselistä lentää Helsinkiin parissa tunnissa…sen reissun tunnen kuin omat taskuni. On tullut rampattua reittiä lähes kerran viikossa viimeisen viiden vuoden ajan.

Lensimme tänään tänne Solihulliin joulunviettoon. Luvassa perinteiset joulumenot. Vain yksi miinus – Mikael Forssell ei pelaa enää Birminghamissa, joten perinteinen Tapaninpäivän ottelu jää väliin.

Pari viimeistä päivää olen potenut jonkinasteista flunssaa. Tyypillistä – heti kun duunit loppuvat niin nokka vuotaa. Tekisi mieli treenata, mutta maltan mieleni.

Joulupyhinä kirjoitan blogia harvemmin. Jossain vaiheessa ajattelin kuitenkin vähän summata mennyttä vuotta. Siihen saakka toivotan kaikille blogin lukijoille ja kommentaattoreille oikeen hyvää joulua. Kiitos teille kaikille. Ilman teitä tätä blogia ei olisi. Joulupeace!

Comment

required