Koneessa matkalla Brysseliin. Mukava kampanjaviikonloppu takanapäin.
 
Eilen illalla Saulin kampanjabileissä oli menoa. Porukkaa oli niin paljon, että kaikki eivät mahtuneet sisään. Ulkona oli yli 100 metrin jono!


 
Virve Rosti rokkasi alkutahdit. Sauli heitti vauhdikkaan puheen. Laura Voutilainen lauloi kauniisti. Fiilis oli katossa.
 
Tilaisuudessa oli ”jenkkimeininki” ja hyvä niin. Politiikassakin voi olla kivaa. Ei sen aina tarvitse olla tosikkomaista paasaamista. Pieni viihteellisyys ei ole pahasta. Päinvastoin.
 
Vaalibileiden jälkeen vietin ”koti-iltaa” kaveripariskunnan kanssa. Elämä on täynnä hienoja hetkiä. Eilinen oli yksi niistä. Ei siihen tarvita muuta kuin hyviä ystäviä, viiniä ja maukkaita juustoja.

Aamun ylellisyyksiin kuului sunnuntain Helsingin Sanomat ja Hufvudstadsbladet. Rauhallinen aamuluku on harvinaista herkkua. Netistä saa tietenkin Suomen lehdet hyvin luettua, mutta ei se sitä oikeata lehteä voita.

Aamu sarastaa kauniisti Lehtisaaren rannassa.
 
Tänään kävin vielä Tapiolan Café Niinistössä. Porukkaa oli ihan mukavasti sunnuntai-aamuksi. Kahvila sijaitsee keskeisellä paikalla Heikintorilla. Kannattaa poiketa.
 
Ensi viikolla varsinaiset hommat lähtevät taas liikkeelle. Vuorossa on ryhmäviikko.

Comment

required