Tulin kahdeksan vuotta sitten ulos kaapista, kun asetuin kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi. En ollut enää EU-virkamies. Aloitin silloin tämän blogin ja olen sitä siitä lähtien ylläpitänyt vaihtevalla aktiivisuudella.

En ole ehtinyt viimeisen vuoden aikana päivittämään blogia läheskään niin usein kuin olisin halunnut. Tämä on valitettava tosiasia. Olen kuitenkin iloinen kaikista merkinnöistä ja niiden kommenteista, sillä blogi on tavallaan dokumentoinut koko poliittisen urani ja tapahtumat. 

Erityisen kiitollinen olen vakiokommentoijille, jotka ovat jaksaneet kommentoida ja käydä keskustelua kaikki näinä vuosina. Todella hyviä havaintoja ja analyysia tapahtumista. Kiitos siitä. 

Keskustelin taannoin Jouni Pullin kanssa. Syntyi ajatus vierasbloggaajasta. Ehdottaisin, että esimerkiksi maanantaisin aloittaisimme viikon vieraalla. Lähettäkää minulle teemaehdotuksia sähköpostitse alexander.stubb@formin.fi. Pyydän sitten kutakin erikseen kirjoittamaan viikon avauksen ja yritän itse parhaan mukaan osallistua keskusteluun. Miltä kuullostaa? Kuka haluaisi aloittaa?

Olen myös ajatellut, että laittaisin useammin näitä puhe- ja seminaaritaltiointeja ihan omaksi blogimerkinnäksi. Viime viikkoinen oli tästä esimerkki. Onko tämän tyyppisille merkinnöille tilausta blogin lukijoiden keskuudessa? 

Twitter ja Facebook ovat myös olleet helppoja ja luontevia kanavia olla läsnä ja saada palautetta porukoilta. Twitterissä on nyt 27000 seuraajaa ja Facebookissakin 7600 tykkääjää. Osin senkin johdosta blogin aktiivisuus on vaihdellut.

Kuulisin todella mielelläni teidän ajatuksia siitä, mihin suuntaan te haluaisitte blogia kehittää?

Comment

required