Taas koneessa. Tällä kertaa matkalla Brysselistä Helsinkiin.

Perjantaina avasimme meppikiertueen. Ei ehkä mennyt ihan odotusten mukaisesti. Seminaarissa oli vähänlaisesti porukkaa ja lehdistö ei pahemmin noteerannut kiertueavausta. Taisimme epäonnistua tiedottamisessa. Kolmen Sepän patsaalla meni jo paremmin. Ihmiset tulivat juttelemaan ja Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaat tekivät uutterasti vaalityötä.

Tuntui jotenkin hassulta seistä taas karkkikori kädessä Kokoomuksen teltalla. Alussa ei oikein ollut draivia, mutta kyllä se sitten siitä lähti kun pääsin vauhtiin. Lensin perjantaina Villen kanssa takaisin Brysseliin. Oli kiva jutella EP-työstä, Suomen politiikasta ja perheasioista.

Brysselin viikonloppu oli pitkästä aikaa aurinkoinen ja lämmin. Minun piti työstää Antti Satulin muistokirjaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Lauantaina veimme Emilien Suomi-Klubin ”yleisurheilutreeneihin”. Muutama vapaaehtoinen oli järjestänyt hienon ohjelman ja paikalla oli lähes 100 lasta kolmivuotiaista aina varhaisnuoriin.

Sunnuntaina menimme Belgian Six Flags – huvipuistoon Wavressa. Se sijaitsee vain 10 km päässä kotikonnuiltamme. Loistava löytö. Huvipuisto oli hyvässä kunnossa ja siellä riittää lapsille laiteita vuosiksi eteenpäin.

Huomenna luennoin arvovaltaiselle Rotariporukalle EU:n demokratiavajeesta. Annan myös haastattelun Ruotuväkeen ja tapaan erään markkinointitutkijan, jonka kanssa käymme läpi kampanjamme hyviä ja huonoja puolia.

Ensi viikolla on ryhmäviikko. Meillä on siis tukku ryhmäkokouksia, joissa valmistelemme ensi viikon täysistuntojen poliittista linjaamme.

Comment

required