Terveisiä Vaasan lentoasemalta. Laskeuduin tänne yhden aikaan aamuyöllä ja nyt olen taas matkalla takaisin kohti ”pimeyden ydintä”, niin kuin ystäväni Timo Soini asian ilmaisee.

Yhteinen avustajamme Mek Cowell oli jälleen kasannut erinomaisen ohjelman yhdessä Markku Rautosen ja Susanna Kosken kanssa. Myös vanhat tutut Reetta Marttinen ja Salla Rundgren olivat mukana kuvioissa. Oli kiva nähdä kavereita.

Päivän kuvio noudatti samaa kaavaa kuin viime viikon Oulun kierros. Aamu alkoi Vasa Gymnasiumissa ja Vaasan Lyseon lukiossa. Hyvä meininki, jota seurasi muun muassa Pohjlainen, Ilkka ja Vaasan Yleisradio.

Vaasan Lyseon Lukio

Lukioiden jälkeen menimme Vaasan yliopistoon, jossa pidettiin kahvitilaisuus. Kysymyksiä ja vastauksia. Mukavaa porukkaa. Lopuksi kävin vielä paikallisen Kokoomuksen järjestämässä ”politiikan tuuletustilaisuudessa” Rewell Centerissä. Kaikinpuolin hyvä paketti.

Vasa Gymnasium

Pitää kuitenkin myöntää, että pieni väsy on päällä. Yöunet jäivät vähiin. Ei auttanut vaikka sain yöllä kyydin kentältä kaupunkiin kiekkolegenda Juhani Tammiselta. Tami on vanha perhetuttu ja kaikinpuolin loistotyyppi.

Noin kuuden tunnin päästä pitäisi olla kotiovella. Aika siirtyä viikonlopun puolelle.

Comment

required