Iltakoneessa matkalla takaisin Brysseliin. Jotenkin väsynyt olo. Nykyin viime yön huonosti. Herätys oli klo. 6.00, eli klo. 5.00 Brysselin aikaa. Matkasimme Juho Romakkaniemen ja Piitun kanssa meppikiertueelle Pirkanmaalle. Pirkanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Jari Porraslampi oli rakentanut hyvän ohjelman.

Aamulla hajaannuimme. Piitu luennoi Tampereen ammattikorkeakoulussa ja antoi haastattelut paikallisradiolle ja Tamperelainen-lehdelle. Minä luennoin Kokoomuksen yrittäjälounailla Lempäälässä ja Vammalassa.

Iltapäivällä oli yhteisesiintymisiä. Ensin Tampereen Lyseon lukiossa. Jälleen loistokeikka. Oppilaat esittivät rautaisia kysymyksiä akselilla perustuslaki, puolustus ja EU:n rajat. Nuorilta tulee aina hyviä ja ennakkoluulottomia kysymyksiä.

Lukion jälkeen tapasimme Aamulehden päätoimittajan Matti Apusen ja toimittajan Matti Mörttisen. Jälkimmäistä kutsumme EU-pervoksi, koska hän tuntee unionin kiemurat kuin omat taskunsa. Juttelimme viikon poliittisista tapahtumista, liberaalissa hengessä, kuten aina…

Iltapäivän päätteeksi tarjosimme perinteiset Kokoomuksen ”Wahvat kahvit” Siperian Nostalgia-kahvilassa. Patrik Marjamaa vastasi järjestelyistä. Kansanedustaja Marja Tiurakin oli mukana remmissä.

Pitäisi valmistautua Bryggen-luentoihin, jotka alkavat maanantaina, ja kirjoittaa ensi viikon Ilta-Sanomat kolumni, mutta juuri nyt en jaksa. Valmistaudun henkisesti huomiseen ”yksinhuoltajaisän” rooliin. Suzanne käy päivän keikalla Englannissa tapaamassa mummoaan.

Comment

required