Lyhyt blogimerkintä Lahden moottoritieltä. Maikkarin Huomenta Suomessa oli rento meininki. Sanna ja Tuomas ovat todellisia ammattilaisia. Koko heidän aamutiimistään paistaa tekemisen meininki. Miika Nousiaista oli kiva haastatella. Huomasit varmaan että siinä vaiheessa ohjelmaa meikäläiseltä meni nuotit sekaisin. Olin pikavisiitillä vessassa kun yhtäkkiä kuulin, että lähetys alkaa 14 sekunnin päästä. Myöhässä tultiin…

Radio Novakin kävi haastattelemassa. Oli kiva päästä Kimmon ja Minnan aamushowhun, jota niin usein Suomessa ollessani kuuntelen.

Siirryin Helsingistä Lahteen yhdessä hyvän ystäväni Sari Hyytiäisen kanssa. Sari on aivan mahtava tyyppi. Meillä on aina synkannut loistavasti. Oli kiva vaihdella kuulumisia.

Lahden Lyseon lukiossa

Lahdessa tapasin Etelä-Suomen sanomien väkeä ja päätoimittaja Heikki Hakalan. Vierailin heidän uudessa toimistossaan, jossa yhdistyy modernin lehden tekeminen, netti ja radio. Sen jälkeen siirryin Lahden Lyseon lukioon, jossa oli aivan mahtava meininki. Veitsenteräviä kysymyksiä muun muassa EU:n rahapolitiikasta. Lyseosta matka jatkui Salpausselän lukioon, Jari Litmasen entiseen kouluun. Auditorio täynnä lukiolaisia ja ysiluokkalaisia, jotka jaksoivat kunniakkaasti kuunnella örinöitäni vaikka viikonlopun vietto olisi voinut jo alkaa. Loistoporukka.

Salpausselän lukion yleisö

Päivän viimeinen piipahdus Lahden kokoomuksen toimistolla, jossa tapasin muiden muassa meidänkin blogin vakiokommentaattorin Heidi V:n. Pyyteetöntä, kovaa työtä tekevät.

Lahden Kokoomuksen porukan kanssa, mukana myös blogin

vakiokommentaattori Heidi V.

Huomenta Suomeen oli tullut noin 50 kansalaiskysymystä. Nappasin niistä parisenkymmentä mukaan, yritän vastata niihin blogissa viikonlopun aikana. Nyt kaikille hyvää viikonloppua!

Comment

required