Terveisiä junasta! Olen matkalla Kemistä Rovaniemelle.

 

Takana on loistava meppikiertuepäivä Kemissä ja Torniossa.

Laskeuduimme Hannu Takkulan kanssa Kemin lentoasemalle klo 1.00. Muutamien tuntien yöunien jälkeen EU-show lähti liikkeelle.

Kemin lyseon lukion oppilaat esittivät loistavia kysymyksiä. Ylen Radio Perämeren haastattelu meni mukavasti. Tornion yhteislyseon lukiolla söimme maittavan koululounaan ennen vauhdikasta haastattelutuntia. Tornion lukion fiilis oli katossa. Meillä synkkaa hyvin Hannun kanssa.

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulussa ja ammattiopisto Lappiassa oli myös hyvä meininki, kuten myös niitä seuranneissa lehtihaastatteluissa. Illan päätteeksi järjestettiin vielä yleisötilaisuus Torniossa, jonne vieraita tuli myös Haaparannasta – kaksoiskaupungin hengessä.

Eurooppalainen Suomi eli Elina Hykkönen ja Niko Niemisalo olivat järjestäneet loistavan ohjelman! Oli myös mukava tavata Tornion kokoomuksen väkeä, mm. Jorma Winter, joka oli mukana kampanjatiimissä.

Kaiken kaikkiaan loistava päivä.

Kun pääsen Rovaniemelle menen heti punttisalille hakemaan lisäenergiaa huomista varten. Kyllä Dominikaanisen tasavallan aurinko oli hieno asia, mutta Lapin lumi on vähintään yhtä hieno.

 

Kemin lyseon lukion tunnelmia.

Ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston yleisöä.

Tornion yhteislyseon lukion opiskelijoita Hannua kuuntelemassa.

Comment

required