Rovaniemen aamu valkeni kauniin valkoisena. Lapin taikaa parhaimmillaan. Ei ihme, että joka nurkalla vilisee turisteja. Rovaniemi, Lappi ja Joulupukki ovat mahtavia brändejä, joita kannattaa vaalia.

Lumista maisemaa Rovaniemeltä.

Tiiviin meppikiertuepäivän kaava seurasi eilistä. Aloitimme Ounasvaaran lukiosta, joka näyttää tuottaneen suuren osan alppilajien tähdistöämme. Jälleen kerran loistava tilaisuus fiksujen oppilaiden kanssa.

Ounasvaaran lukiolla.

Lukiolta siirryimme Hannu Takkulan ja Elina Hykkösen kanssa Lapin yliopistolle, jossa pidimme yleisötilaisuuden ennestään tutussa kahvilassa. Hyvä meininki. Yliopistolaisten ja lukiolaisten kysymyksissä on vivahde-eroja, mutta samaa loistokaliiberia ne ovat. Kiertue päättyi Lapin Kansan haastatteluun.

Yleisötilaisuuden tunnelmia.

Nämä kiertueet ovat tämän ammatin suola. Saan kiksejä EU:sta ja esiintymisestä. Toivottavasti se näkyy.

Juuri nyt istun Rovaniemen lentoasemalla ja odottelen lentoa Helsingin kautta Brysseliin. Viikko on pulkassa… Vaikka eihän tätä normaaliksi meppiviikoksi voi kutsua, kun viikon sisällä siirtyy melkein suoraan Dominikaanisesta tasavallasta Lappiin.

Ensi viikon täysistunnossa laitetaan taas sitten isompi vaihde päälle. Nyt perheen pariin viikonloppua viettämään. Suurkiitos Eurooppalainen Suomi ry:lle loistavista kiertuejärjestelyistä!

 

Comment

required