Koneessa matkalla takaisin Brysseliin. Fiilis katossa. Tanja Poutiainen voitti äsken hopeaa suurpujottelussa. Meikäläisellä alkaa viikon hiihtoloma.
 
Takana on erinomainen meppikiertuepäivä Kajaanissa yhdessä Piitun kanssa. Kyllä Kainuussa osataan. Erinomainen ohjelma, joka oli syntynyt kotopään yhteisen avustajamme Elina ”Elvis” Karjalaisen hoivaamana.
 
Eurooppa-tiedotuksen Aki Karjalainen, Rossien äiti-tytär iskunyrkki, Kokoomuksen piirisihteeri Heini Reinikoski sekä piirin puheenjohtaja Hannu Juntunen olivat järjestäneet hienon ohjelman.
 
Aikainen aamulento (6.25) ei painanut jaloissa. Aamu alkoi YLEn radiohaastattelulla. Sen jälkeen esiinnyimme Piitun kanssa Eurooppa-tiedotuksen ”Mepin kanssa kahvilla” tilaisuudessa Kajaanin pääkirjaston kahvilassa. Porukkaa oli mukavasti, yli 50. Kirjastosta suuntasimme Kajaanin ammattikorkeakoululle, jossa alustimme lähes sadalle kuuntelijalle. Jälleen hyvä porukka. Lounaan jälkeen Piitu lähti Hyrynsalmelle ja minä ammattikorkeakoulun laboratoriokierrokselle. Oppia ikä kaikki…
 
Nyt olen todella lomafiiliksissä. Kone laskeutuu kohta. Nopeasti kotiin katsomaan curling finaalia ja Suomen jääkiekkojoukkueen semifinaalia Venäjää vastaa. Sen jälkeen muutaman tunnin unet ja autolla Ranskan alpeille. Lähtö kello 4.00. Ainakin alkumatka on tuttu. Ohitamme Strasbourgin noin kello 8.00.

Comment

required