Syyskauden ensimmäinen meppikiertue alkoi tänään. Lensin tutulla Finnairin lennolla Brysselistä Helsinkiin ja nyt istun junassa matkalla Turkuun.
 
Illalla osallistun Aleksi Randellin kanssa ”Itämeri-iltaan”. Aion puhua parin viikon kuluttua ulkoasianvaliokunnassa käsiteltävästä Itämerimietinnöstäni.
 
Huomenna suuntaan Paraisille, jossa on vuorossa lukiokeikka, yleisötilaisuus, yritysvierailu ja luento paikallisille rotareille. Kyllä tämä syksyn ensimmäisestä meppikiertueesta käy.
 
Matkusrumba saa oikeastaan alkunsa tänään. Seuraavat viikot ovat poikkeuksellisen vilkkaita: huomenna takaisin Brysseliin, maanantaina Strasbourgiin, sieltä Brysselin kautta Yhdysvaltoihin ensi torstaina ja paluu jenkeistä maanantaina 11. syyskuuta…
 
Keskiviikkona 13. syyskuuta osallistun ”mannekiinina” Option gaalailtaan Helsingissä. Luulin olevani malli sporttisemmasta päästä kunnes kuulin, että Markus Pöyhönen on myös mukana kuvioissa.
 
Palaan Brysseliin jo seuraavana päivänä ja sitten suuntaamekin jo perheen kanssa Tukholmaan kummipoikamme ristiäisiin. Ei tule ainakaan lentokoneita ikävä.

Comment

required