Maanantai voi alkaa monella tavalla. Esimerkiksi kello 4.00 aamulla kun heräät siihen, että 2,5-vuotias poikasi ottaa unenpöpperössä pois vaippansa ja roiskauttaa sinut hereille. Kyllähän siinä tietenkin herää…

Kun olet vaihtanut lakanat ja nukuttanut poikasi uudestaan, niin huomaat, että on jo aika lähteä lentokentälle. Pistät auton parkkiin lentoasemalle kello 5.50. Kävelet lähtöaulaan ja vilkaiset taulua. Lentosi kohdalla lukee cancelled, peruttu.

No, mikäs siinä. Aamun lento oli Köpiksen kautta. Nyt pääsin suoraan Helsinkiin.

Lensin tänään Suomeen Geocentrum-keskusteluohjelman nauhoituksia varten. Se tulee ulos ensi vuoden puolella, 7. tammikuuta. Ohjelma keskiö on Geo Stenius ja hänen vieraansa.

Geo on pitkän linjan toimittaja ja ajattelija. Loistotyyppi, joka jaksaa vääntää rautalangasta esimerkiksi Euroopan tulevaisuutta, joka meillä oli aiheena tänään.

Haastattelu tehdään hänen kotonaan Emäsalossa, eli Emsalössä, Porvoon liepeillä. Kaunis paikka.

Juttutuokion ensimmäisessä osassa rupatellaan hänen sohvallaan. Toisessa osiossa syötiin bliniä ja juotiin jopa pieni vodkaryyppy. Hieno kokemus, siis tuo haastattelu. Ja kyllä blinitkin olivat hyviä.

Geo lähtee vuoden vaihteessa valitettavasti elläkkeelle. En kyllä jaksa uskoa, että hän lepäisi laakereillaan. Geolla on aina monta rautaa tulessa. Toivottavasti työtahti jatkuu.

Piti tänään kirjoittaa blogimerkintä palveludirektiivistä, mutta taidan jättää huomiseen.

Comment

required