Kabinettini teki sen taas! Höynäyttivät aprillipäivänä. Lurjukset. Viime vuonna pistivät raporttien joukkoon salaisen muistion, joka oli täyttä uuba-duubaa. Tiesivät, että säikähtäisin. Ja säikähdin.

Tänä vuonna tulin toimistooni. Lattialla lojui Paavo Väyrysen nimellä varustettuja muuttolaatikoita, Suomenmaa-lehdellä höystettynä. Meni pari sekuntia, että tajusin. Kuva löytyy Twitteristä, vieressä olevan bannerin kautta.

Kostoni tulee olemaan suloinen…siis kabinetille.

P.S. 

Tänään tuli iloisia uutisia EU:n ulkosuhdehallinnon nimityksistä. Vanha kollegani Petteri Vuorimäki on nimitetty niin sanotun COEST-työryhmän puheenjohtajaksi – työryhmän tehtävänä on valmistella EU:n idänpolitiikkaa. Tonttiin kuuluu Venäjä, itäinen Eurooppa ja Keski-Aasia. Petteri on pitkän linjan diplomaatti, joka tuntee itäasiat ja EU-kiemurat erinomaisesti.

EU:n 16 ulkosuhdetyöryhmästä kaksi on nyt suomalaisten vedettävänä. Todella hieno juttu!

P.P.S.

Vähemmän iloisia uutisia Afganistanista: YK:n Afganistanin avustusoperaation tukikohtaan hyökättiin tänään Mazar-i-Sharifissa, ja YK:n henkilökuntaa on menehtynyt hyökkäyksen seurauksena. Tällaisia raukkamaisia iskuja ei voi hyväksyä tai käsittää. Tapahtumien tutkinta on vielä kesken, palaan asiaan.

Comment

required