Katsoin BBC:n aamu-uutiset. Vakavalla naamalla toistettiin: SEVERE WEATHERWARNING.

Luulin, että nyt saarivaltioon iskee oikein kunnon lumimyrsky. Vähän ajan päästä ilmeni, että ollaan menossa asteen verran pakkasen puolelle ja lunta voi tulla peräti kymmenen senttiä!

No, kyllä sitä ainakin sentin verran tuli. Selvittiin iltaan asti. Ruokaa on varastossa ja keskuslämmitys toimii edelleen. Onneksi täällä ei sada lunta usein?

Tuo valkoinen on lunta…

Olen aikani kuluksi surffaillut hiukan presidenttiehdokkaiden kotisivuilla. Tai oikeastaan kävin vain lukemassa päiväkirjamerkinnät.

Sauli Niinistöllä oli eilen – tsunamin muistopäivänä – todella koskettava merkintä. Kannattaa käydä lukemassa www.niinisto.net.

Matti Vanhanen on myös kirjoittanut ahkeraan. Kuvamateriaali on mielenkiintoista…Saanen suositella www.mattivanhanen.net.

Muiden blogeja lukiessa miettii myös omaa nettipäiväkirjaa?Eikä aina välttämättä ihan kritiikittömästi?

Eilen illalla meillä oli Suzannen kanssa vapaailta; isovanhemmat lapsenvahteina. Kävimme syömässä Mikael ja Christina Forssellin kanssa. Miklu ja Chrisse ovat mahtavia tyyppejä. ?Jättekiva? ilta.

Miklu toipuu parhaillaan reisivammasta. Vammat ovat ammattiurheilijan ikuinen riesa. Luonne pannaan koetukselle. Pitää ajatella positiivisesta, kuntoutua kärsivällisesti ja tulla takaisin entistä kovempana. Jos joku siihen pystyy, niin se on Miklu. Vastaavaa asennetta löytyy harvalta.

Chrisse on juuri palannut Ruotsista, jossa hän opiskeli ja pelasi futista Hammarbyssä. Hän on perustanut yrityksen Suomeen. Yritys keskittyy urheilijoiden, joukkueiden ja yritysten työntekijöiden henkiseen valmentamiseen. Veikkaan, että asiakkaista ei tule olemaan puutetta.

Luen parhaillaan Risto Isomäen Sarasvatin hiekkaa. Se oli Finlandia-ehdokas, eikä syyttä. Mukaansatempaava ekotrilleri.

Kirjan sisäkannessa on kuva Risto Isomäestä. Hesarin NYT-liite saisi siitä varmaankin hyvän ?kuin kaksi-marjaa? jutun. Isomäki on ihan Suomen Kuvalehden Pekka Ervastin näköinen. Eikö vain?

Comment

required