Viisi päivää vaaleihin. Ennakkoäänestys päättyi tänään. Äänestysprosentti ei näytä pahemmin nousevan.

Yö oli aika raskas, mutta päivä oli koleasta säästä huolimatta loistava. Heräsimme yöllä kerran tunnissa, koska Oliverin yskä ei millään hellittänyt. Tänään hän on onneksi voinut paremmin.

Päivä alkoi Rautatieasemalla, jossa jaoimme tiimin kanssa esitteitä ja ilmapalloja. Pauliina Kataja, Henrik Ruso, Tommi Uitti, Lauri Tierala, Kai Mykkänen, Niko Wirgentius, Andreas Wilkman ja Jani Johansson olivat taas suureksi avuksi. Ohikulkijoiden myönteinen palaute antoi lisävoimia.

Rautatieaseman jälkeen pidimme ydintiimipalaverin. Kävimme läpi loppuviikon ohjelman. Nyt tuntuu siltä, että loppusuora todellakin häämöttää.

Tiimipalaverin jälkeen olin lounaspuhujana eräässä asiantuntijatilaisuudessa. Puhuin unionin tulevaisuuden uhista. Sieltä riensin Kolmen Sepän patsaalle, jossa tiimimme oli jo täydessä vauhdissa. Mika Ronkainen, Heini Tiihonen, Lauri, Pauliina painoivat täysillä taas. Iskun jälkeen ”pääsin” kotiin. Oli kiva olla kotona jo aikaisin, ennen klo. 20.00. Ehdin leikkiä Emilien ja Oliverin kanssa. Kylvetin myös Emilien.

Comment

required