Viimeinen kampanjaviikko on alkanut. Noste jatkuu. Sauli on iskussa.
 
Tuntuu vähän siltä, että ”muutamat” tahot (Lipponen, Ihalainen, Tuomioja, Filatov, Backman, jne.) hyökkäävät Saulin kimppuun. Hyvä merkki…
 
Mielestäni hyvä kampanja perustuu positiiviseen viestiin. Itsevarman ehdokkaan ei tarvitse toista syytellä.
 
Keskustan tuki on ollut aivan mahtavaa! Kaikkialta tulee viestiä Keskustaväen vilpittömästä tuesta. Menossa ovat historialliset talkoot. Toivottavasti tämä johtaa lähempään yhteistyöhön pitkällä aikavälillä.
 
Meillä on menossa valiokuntaviikko. Perusjutut hoidetaan ja sitten mukaan loppurutistukseen.
 
Torstaina olen Mäntsälässä. Perjantaina on vuorossa ainakin Vaasa, Laihia, Närpiö ja Korsnäs.
 
Lauantaina kampanjoin Porvoossa, Itäkeskuksessa ja Myyrmannissa. Lauantai-iltana ajattelin mennä kavereiden kanssa katsomaan Matti-elokuvaa.
 
Viimeinen viikko on aina rankka ehdokkaille ja kampanjatiimeille. Monet ovat maitohapoilla. Eikä syyttä. Pitää vain toivoa voimia molemmille ehdokkaille ja kampanjatiimeille.
 
Ollaan tultu vaiheeseen, jossa pitää vain jaksaa painaa loppuun saakka ja pitää pää kylmänä. Nöyryys ja kova työ tuottavat tulosta. Kaikki on mahdollista.
 
PS. Ensimmäistä kierrosta edeltävällä viikolla esitin oman vaaliveikkaukseni. Teen saman nyt viittaamalla nettipäiväkirjan merkintääni 31.3.2005. Tuolloin veikkasin toisella kierroksella Niinistölle 52,1 prosenttia ja Haloselle 47,9 prosenttia. Pidän siitä kiinni. Yhtä kaikki, jännäksi menee.

Comment

required