Loma-aikana yritän aina parhaani mukaan irtaantua töistä kokonaan. Tässä ammatissa se ei vain aina tahdo onnistua.
 
Puhelin soi tasaisin välein, kolumnien aikatauluista ei voi tinkiä, jne. Olen sen verran uutisfriikki, että en pärjää ilman päivittäisiä katsauksia.
 
Tämänkin loman aikana on tullut annettua muutamia haastatteluja, kaikkea seksuaalivähemmistöjen asemasta Suomen puheenjohtajuuskauden ensimmäisen kuukauden saavutuksiin.
 
Olen toki kieltäytynyt muutamasta haastattelusta. BBC:n radio halusi jututtaa EU:n toimista Libanonissa. Kieltäydyin kunniasta, koska en pidä itseäni alan asiantuntijana. Ei pidä aukoa päätään kaikesta.
 
Toissapäivänä International Herald Tribunen Dan Bilefsky soitti. Hän kirjoittaa tiistain lehteen kolumnia Suomesta.
 
Heitin peliin kasan superlatiiveja. Totesin muun muassa, että Suomi on ”Pohjolan ihme”. Kaverit kuuntelivat haastattelua siinä lounaan äärellä. Pyysivät heti omiin yrityksiinsä myyntihommiin…
 
Dan yritti viljellä jonkinlaista teesiä siitä, että Lordi olisi ollut käännekohta Suomelle. Tyrmäsin teesin. Minusta Lordin voitto oli hieno juttu, mutta ei se nyt mikään käännekohta ollut.
 
Suomi on ollut kovaa valuuttaa maailmalla jo kauan. Nostin esille mm. Nokian, kilpailukyvyn ja rohkean energiapolitiikan.
 
Katsotaan, millainen juttu tulee. Toivottavasti siinä ei panna mutkia suoriksi ja puolusteta omaa teesiä hinnalla millä hyvänsä. Näinhän voi aina joskus käydä…

Comment

required