Viikonloppu oli täynnä hienoja liikuntatapahtumia pääkaupunkiseudulla. Eilen järjestettiin Helsinki City Triathlon-tapahtuma uimastadionilla ja sen läheisyydessä. 

Paul Sjöholm porukoineen (Stadi Triathlonin ja Helsinki Triathlonin vapaaehtoiset) järjestivät toistamiseen aivan mahtavan kisapäivän. Lähtöjä aamusta iltaan. Osallistujia yli 800!
Monet kokeilivat triathlonia ensimmäistä kertaa. Kävin katsomassa ja kannustamassa. Onnittelut erinomaisista järjestelyistä!

Tänään poljettiin Tour de Helsinki. Osallistujia lähes 2000! Hurja letka. Olisi tehnyt mieli osallistua, mutta juoksukausi menossa. Kävin kuitenkin katsastamassa lähtöalueen. Hyvältä näytti.
Osallistuin tänään ensimmäistä kertaa veteraanien SM-juoksuihin Pirkkolassa. Matkana 10km. Hieno tapahtuma (kiitos Sporttiveteraanien Kauko Wiralle, Asko Saarelalle ja muille vapaaehtoisille!), vaikka oma juoksu ei tänään kulkenut. Tavoitteena oli juosta noin 38 minuutin kieppeille. Ylitin maaliviivan ajassa 39’43. Ei vaan rullannut.
Odotin ehkä vähän enemmän, koska paransin keskiviikkona Cooper-ennätystäni 70 metrillä, lukemiin 3410m. ”Koutsini” Timo Vuorimaa oli taas oikeassa. Samaan viikkoon on vaikea juosta hyvää testiä ja kilpailua. Harmitti muutaman minuutin ja sitten taas hymyilytti. Väillä juoksu kulkee, välillä ei.
Onneksi kavereilla juoksu kulki. Vuorimaan Timo juoksi juuri alle 37 minuuttia, Jarkko Vesikansa ja Markus Kemetter hiukkasen yli 37 minuuttia ja Mikkolan Ollikin taisi olla siinä 38 minuutin kieppeillä…jos en ihan väärin muista.
Kuriositeettina M40-joukkueemme (Vesikansa, Kemetter ja allekirjoittanut) olisi saanut SM-hopeaa, mutta koska Helsinki Triathlon ei ole kuuleman mukaan veteraanurheiluliiton jäsen, niin mitalia ei herunut. Oh well, näillä mennään. 
Pääkaupunkiseudun liikuntaviikkoon tulee vielä lisätä Lauttasaaren juoksu ja ensimmäistä kertaa järjestetty Midnight Run. 
Ensi viikosta on tulossa mielenkiintoinen ja työntäyteinen. Tiistaina matkustan Ahvenanmaalle, keskiviikkona Georgiaan ensimmäistä kertaa vuoden 2008 sodan jälkeen ja viikonlopuksi sitten epäviralliseen EU-ulkoministerikokoukseen Brysseliin. 

Comment

required